Meehelpen

Wat is er leuker dan een oplossing, waaraan je wekenlang hard hebt gewerkt, te delen met anderen? Om dit te realiseren organiseren wij elk jaar een finale voor de teams die hun prestaties willen laten zien, de OO Techniek finale. Dit kunnen wij niet alleen. Wij zijn dan ook heel blij en dankbaar dat zoveel vrijwilligers ons enthousiasme delen. Samen kunnen we de kinderen, als kers op de taart, een geweldige dag geven. Niet alleen oud-deelnemers aan onze projecten, maar ook familieleden, vrienden en hoogleraren zetten zich iedere keer weer in voor een spetterend spektakel. Allemaal hebben ze hetzelfde doel voor ogen: meehelpen kinderen in aanraking te brengen met wetenschap en technologie.

Aanmelden of meer informatie

Opdrachten beoordelen als jurylid, helpen bij een technische doe-activiteit, vliegende keep, fotograferen... er zijn veel taken waarbij we jouw hulp en enthousiasme heel goed kunnen gebruiken om elk jaar weer een mooi evenement te organiseren.

Wil je graag meehelpen bij de OO Techniek finale of wil je hierover graag meer informatie, mail dan naar helpen@techniekpromotie.nl.

OO Techniek Spektakel